Curs complet Contabilitate în clasa ( Contabilitate 2023, 1C, Impozitare)

 • Start: 2023-02-13 13.02.2023
  Chisinau
  Tighina 65 ⁄ Chisinau ⁄ Moldova    +373 079844644 +373 022844644 ⁄   info@vanar.md
 • Durata cursului: 2 luni
 • Grafic: Luni Marți Miercuri Joi
 • Ora: 9-11 11-13 16-18 18-20
 • Prețul: 240 €

 ✔ În special pentru cei ce doresc să obțină specialitatea de contabil, să înceapă lucrul și să-și perfecționeze în continuare abilitățile profesionale pînă la nivelul contabilului superior, Centrul „VANAR Courses” a întocmit o programă complexă de studii „Evidența contabilă 2023 – cursul complet”.

✔ De la prima lecție ve-ți începe să efectuați sarcini practice care Vă vor ajuta să studiați cele mai importante compartimente a activității Dumneavoastre  viitore: ve-ți înregistra întreprinderi, forma capitalul social, organiza documentele primare, calcula salariile angajaților și desigur, ve-ți efectua prima Dvs. ,,evidență contabilă"!

✔ Ve-ți studia cea mai răspîndită programă de automatizare a evidenței contabilă și fiscală – 1С: Contabilitate 8. Ve-ți obține toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru un lucru cu succes în programa pentru contabilitate „: Contabilitatea Întreprinderii”.

✔ Apoi ve-ți însuși toate particularitățile de planificare și optimizare fiscală. Ve-ți studia amănunțit aspectele calculului și achitării impozitelor și taxelor, întrebările legate de controlul fiscal și relațiile cu autoritățile fiscale. O atenție deosebită este oferită impozitelor principale: impozitul pe valoarea adăugată, pe venitul întreprinderii, pe venitul persanelor fizice, impozite pe proprietate. Ve-ți studia metodologia de lucru cu codul fiscal, ve-ți obține abilități de completare a declarațiilor fiscale.

Pentru Dumneavoastră – avantajele unice ale programei complexe:

 • Economie de mijloace – costul programei complexe este mai mic decît setul de cursuri efectuate aparte!
 • Program de studii convenabil, elaborat personal pentru Dumneavoastră de către managerul nostru, luînd în considerație cerințele Dvs.!

Profitați de aceste beneficii – înscrieți-vă la studii!  069 41 41 99

Programa de pregătire complexă include cursurile:

 1. Evidența contabilă 2023. Teoria și practica

 2. 1С:Contabilitatea 8. Evidența contabilă automatizată

 3. Impozitarea 2023. Probleme actuale privind deconterile cu bugetul (TVA, accize, dările de seamă fiscale şi statistice)    

La finisarea cursurilor de contabili Veți cunoaște excelent toate domeniile evidenței contabile și puteți trece imediat la lucru real!

 

Instructorii cursului

Toţi

Am finisat cursuri de contabilitate, am rămas foarte mulțumită. Recomand cu mare încredere

Опубликовано Galina Zmeu Понедельник, 14 марта 2022 г.

Recomand cu increderere acest curs Contabilitate!!!Indeosebi D-na Lucia Focsa care a predat Perfect mai ales pentru incepatori!!!Pentru tot colectivul Vanar Courses-Un Multumesc Mare!!!

Опубликовано Феличией Велику Пятница, 5 ноября 2021 г.

Multumesc mult echipei VANAR Courses in special domnului Ion si doamnei Lucia pentru incurajarea si suportul acordat persoanelor care incep de la zero .

Опубликовано Mariana Landa Понедельник, 31 мая 2021 г.

Recomand aceste cursuri, am invatat de la zero contabilitate! Se explica pe intelesul fiecaruia! Multumesc mult pentru rabdare dnei Lucia Focsa!

Опубликовано Татьяной Домбровской Среда, 26 мая 2021 г.

Multumesc pentru cursul online de Contabilitate/1C. O echipa responsabila si amabila! Un aparte multumesc dnei Lucia...

Опубликовано Alina Perevoznic Вторник, 25 мая 2021 г.

Cursul de contabilitate foarte util și interesant Profesoara receptivă și amabila

Опубликовано Munteanu Vera Вторник, 25 мая 2021 г.

Mulțumesc pentru cursurile de Contabilitate/1C. Este un curs foarte productiv, cu exemple practice reale. Mult respect profesoarei Dna. Lucia Focșa și Vanar Courses.

Опубликовано Oxana Prodan Среда, 17 марта 2021 г.

Recomand cu încredere! Vanar Courses sunt o echipă foarte bravo!!! Un respect aparte pentru d-na Lucia Focșa, o profesoară de nota 10. Datorită ei am îndrăgit contabilitatea!!! Mult succes în continuare!

Опубликовано Ina Luchian Beregoi Среда, 17 марта 2021 г.

Salut! Vanar Courses recomand tuturor ce vor sa studieze cursuri! O echipa de nota 10! Profesori explica lecția pe...

Опубликовано Irina Inculet Вторник, 16 февраля 2021 г.

Recomand curs Vanar comod și simplu ești acasă lîngă familie și poți și să înveți ..mulțumim frumos tuturor ...Mulțumim...

Опубликовано Tatiana Viktor Воскресенье, 14 февраля 2021 г.

Comentarii  

#15 curs contabilStolnic Aliona 12-11-2019 13:23
Multumesc D-na Lucia Ursu.La lectiile dum-ei se invata pe intelesul tuturor.
Citat
#14 Curs contabilitateNicoleta 25-07-2016 15:51
Cursurile de contabilitate au fost foarte intrigante, pe intelesul tuturor, multumesc d-nei Ana pentru rabdare si efortul depus. Am avut parte de o atmosfera vesela, informatia acumulata este actuala si de o calitate inalta. Recomand celor interesanti de cursuri, captivati de calcule, contabilitate, sa frecventeze cursurile, nu vor regreta. Recomand in grupa d-nei Ana Lunca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Înscrieți-vă la curs