Elena Victorovna Bagutscaia

Cursuri de contabilitate (teoria și practica), 1c, Impozitarea

O profesoară talentată, expertă în sfera contabilităţii şi impozitare, contabil de înaltă calificare cu experienţă de lucru de 20 de ani. Explică materia simplu şi accesibil, poate găsi o abordare individuală pentru fiecare elev, atent controlează îndeplinirea sarcinilor practice. Materia de învăţământ o îmbogăţeşte cu exemple din practica profesională, ceea ce face ca orice lecţie să devină interesantă şi actuală.

Elena Bagutscaia predă contabilitatea, 1C şi impozitarea mai bine de 5 ani. Permanent îşi perfecţionează metodologia predării, îşi dezvoltă calificarea şi urmăreşte ultimile schimbări şi inovaţii în iniţierea contabilităţii şi a impozitării. Mai mult de 400 de absolvenţi ai doamnei Bagutscaia lucrează ca specialişti contabili 1C şi impozitare în companiile Moldovei.

Elena Bagutscaia combină predarea în centrul de instruire „VanAr” cu activitatea practică. Ea are experienţă de muncă în toate sferele (angro, importare, producţie, prestarea serviciilor). Duce contabilitatea la o intreprindere în regim normal.

La cursurile conduse de doamna Elena Bagutcaia, dumneavoastră o să deveniţi specialist în cel mai căutat domeniu - contabilitatea. Nu numai că veţi învăţa partea teoretică a materiei, veţi primi acele abilităţi practice atât de importante pentru o carieră fructuoasă.