SEO Specialist

seo cursSpecialist SEO: pregătirea specialiştilor 
La moment este practic imposibil să găseşti un bun specialist în tehnologiile SEO. În acest domeniu nu pregăteşte specialişti nici o universitare. Ca profesie independentă, SEO-management a apărut nu demult, şi piaţa încă nu a reacţionat. Specialistul-SEO este un internet-marketolog, care optimizează site-urile pentru maşinile de căutare. Anume aşa se traduce Search Engine Optimization, prescurtat - SEO.

„Motoarele de căutare” Google, Яndex, sau oricare altul afişează pînă la un milion de rezultate la o solicitare simplă a utilizatorului. Însă persoana care solicită ceva, în acelaşi timp este un potenţial consumator, care alege, cărei întreprinderi să dea banii. De aceea fiecare întreprindere este interesată, de faptul, ca site-ul ei să apară în primele zece rezultate afişate de „motorul de căutare”. Pentru aceasta site-ul trebuie optimizat, şi numai SEO permite site-ului să depăşească paginile concurenţilor.

Pentru realizarea calitativă a obiectivele propuse optimizatorul-SEO are nevoie de multe cunoştinţe speciale, de exemplu, marketing-web, principiile de promovare a site-ului, astfel de instrumente ca Yandex-Direct, Google AdWords sau Google Analytics şi Yandex-Metric.