Limba Engleză pentu specialiștii IT

course english chisinauCursuri engleză pentu IT. In Chisinau

Sunteți în lumea IT? Aveți necesitatea să citiți liber literatura tehnică? Să utilizați cărțile, instrucțiunile furnizorilor străini? Să treceți cu succes examenele de certificare? Înseamnă că aveți nevoie de cunoștințe a limbii engleze pentru specialiști IT.

La cursurile de limbă engleză pentru specialiști IT veți asimila terminologiile specializate, textele dificile, care abordează un spectru larg de teme al domeniului IT (securitatea informației, interfața grafică, crearea site-urilor, setarea serverelor și așa mai departe).
Profesorii Centrului „VanAr” practică metoda modernă comunicativă, datorită cărei veți primi cunoștințe calitative a limbii engleze pentru specialiști IT, ea Vă va ajuta să înțelegeți mai profund profesia și va mări posibilitățile Voastre în creștere rapidă în carieră.

Făcînd studiile la cursurile de limba engleza pentru specialiști IT, Veți deveni un specialist de nivel internațional și Veți putea pretinde pentru un lucru prestigios și bine plătit nu numai în Republica Moldova, dar și după hotare. Extindeți orizonturile carierei Dumneavoastre!

1200 lei