Cursuri de croitorie, modelare, cursuri de cusut

Cursuri de croitorie, modelare, cursuri de cusut. Chisinau

cursuri cusut croitorie Chisinau

Daca va place sa creati haine, sa evedentiati frumusetea si individualitatea vostra prin imagini stilate,dar simtiti ca va lipsesc abilitatile, aceste cursuri de croitorie si cusut sunt pentru Dmv.!

Studierea se face pe baza metodologiei a Zoei BotnariZoei Botnari , care a publicat in Republica Moldova (Chisinau) si Rusia cartile <<Noi coasem singure>>, <<Haine de copii>>, un capitol din cartea <<Casa Noastra>> - <<Atelier casnic>>.

Scopul nostru este de-a va invata cum sa creati si sa coaseti articole, subliniind imaginea Dmv. individuala si unica, avind in vedere noile tendinte de moda in haine, dupa masurari individuale avind in vedere caracteristicile corpului.

Cursurile de croitorie si cusut sunt oferite celor care doresc sa invete a coase pentru sine, si deasemenea, pentru cei care doresc sa dobindeasca cunostinte si aptitudini profesionale in construire, modelare si tehnologiile de cusut articolelor de imbracaminte.
Dupa finalizarea cursurilor si prezentarea activitatilor (articole de croitore) studentii vor primi un certificat a companiei si propuneri pentru ajutor in ocuparea fortei de munca.Lectiile teoretice si practice preadau profesori cu studii superioare, cu experienta profesionala, in limba rusa si romana.