Cele mai frecvente întrebări

Selectați cursul dorit pe site-ul www.vanar.md, examinați cu atenție programa de studii și pregătirea preliminară și înscrieți-vă la curs. La numărul de telefon 069 41 41 99. Managerii noștri vă vor consulta cu plăcere și vă vor înscrie în grupa care vă este convenabilă. Prin e-mail. Completați și expediați cererea pentru studii la poșta electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitați personal oficiul de la ora 9.00 pînă la ora 18.00.
Programul complex de studii este o serie de cursuri selectate de noi pentru pregătirea completă şi complexă pentru o nouă specialitate, certificare sau ridicare a nivelului profesional într-un timp cât mai scurt. Programele sunt elaborate ţinînd cont de cerinţele vendor-ilor, pregătirea pentru certificare şi examene, cerinţele înaintate de angajatori faţă de angajaţii săi.Astfel finisînd programul complex deveniţi un specialist cu o calificare înaltă şi puteţi cu încredere să aspiraţi la un post bun şi bine plătit.

Avantajele programului complex:

 • Economie — costul programului complex este mai mic, decit acelasi complet de cursuri aparte, deoarece in costul programului intra reducere*
 • Grafic comod de studii, elaborat pentru Dvs. de catre manager
 • Certificat de finisare a studiilor

La sfîrşitul studiilor pentru o plată suplimentară puteţi comanda urmatoarele acte:

 • Certificat unic de finisare a programului complex
 • Certificat de finisare a fiecărui curs în parte

 *Pentru programele complexe nu sunt prevăzute reduceri şi promoţii suplimentare

Spre deosebire de alte centre de formare noi avem o specializare clară în programare și tehnologia informației. Acest lucru ne permite să oferim clienților noștri programe de formare profesională de cea mai înaltă calitate, menținînd în același timp, prețurile accesibile.
Este posibilă oferirea serviciilor de studii de către Centrul «VanAr» pe teritoriul clientului? Desigur. Centrul are o experiență vastă în predare în afara oficiului personal, în cele mai diferite direcții pe teritoriul clientului. Noi vom organiza studiile în conformitate cu dorințele dumneavoastră. Puteți alege programa de studii standardă, sau programa de studii de orice volum și dificultate în termen redus.
Profesorii noștri sunt cadre didactice cu o experiență bogată. Calificarea lor este confirmată de practică de mulți ani, diplome prestigioase și certificări cu aprecieri pozitive din partea studenților. Este îndeosebi important de a remarca faptul că în «VanAr» este efectuată o verificare specială a calității predării.
Centrul „VanAr SRL” garantează calitatea învățămîntului și comoditatea procesului de studii. Profesorii noștri – sunt experți-practicieni certificați. Clasele noastre sunt echipate cu tehnologie modernă și dispozitive care asigură confortul procesului de studii (aparate de condiționare, încălzitoare)
Numărul de studenți în grupă depinde de specificul programei. În mediu numărul studenților este de 8-12 persoane.
Ce oferă studiile?
Studiile în „VanAr” vă oferă cunoștințe actuale, formează aptitudini și permite să primiți o specialitate prestigioasă și bine plătită. În Centrul „VanAr” puteți îmbunătăți calificarea, să primiți o specialitate nouă sau asimilați noi tehnologii pentru sine. După finisarea cursurilor, veți fi un specialist pregătit, nu doar cu cunoștințe teoretice vagi a obiectului, ci abilități practice concrete. Veți fi în stare să treceți imediat la lucru în orice organizație.Veți lucra mai eficient, veți fi capabil să organizați corect procesul de lucru, și obține rezultate impresionante.
Este posibil de a amîna data începerii cursului? Transferul în altă grupă este efectuat la cererea în scris de către Dumneavoastră. La transferul în altă grupă sunt reținute:

 • Mai mult de 5 zile lucrătoare înainte de începerea lecțiilor — 0% de la costul cursului
 • 1-5 zile lucrătoare înainte de începerea lecțiilor — 10% de la costul cursului
 • Mai puțin de 1 zi lucrătoare, însă pînă începerea lecțiilor — 25% de la costul cursului

 Transferul în altă grupă deja după începerea lecțiilor este posibil cu condiția de frecventare a tuturor lecțiilor, lipsei întîrzierilor, îndeplinirea temelor pentru acasă, o explicație argumentată a motivului transferului. Cazurile de transfer sunt o raritate deoarece profesorii noștri încearcă să găsească limbă comună cu fiecare student și să îl ajute în procesul studiilor.

Este posibil de a refuza studiile? La achitarea studiilor, Dumneavoastră încheiați un contract de oferire a serviciilor de instruire, cu Centrul „VanAr”. În conformitate cu contractul, în caz că nu doriți să participați la curs sunt reținute:

 • Mai mult de 5 zile lucrătoare înainte de începerea lecțiilor — 0% de la costul cursului
 • 1-5 zile lucrătoare înainte de începerea lecțiilor — 20% de la costul cursului
 • Mai puțin de 1 zi lucrătoare, însă pînă începerea lecțiilor — 50% de la costul cursului

 După începerea studiilor restituirea banilor nu este posibilă.